• Αρχική
  • Τι τύπος είσαι; Γνώρισε τον εαυτό σου και τους γύρω σου
Τι τύπος είσαι; Γνώρισε τον εαυτό σου και τους γύρω σου featured image

Τι τύπος είσαι; Γνώρισε τον εαυτό σου και τους γύρω σου

ΣΕΛΙΔΕΣ: 266 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14Χ21 ΤΙΜΗ: 11,70 Ευρώ ΤΥΠΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Μαλακό KA: 28219 ISBN: 978-960-493-260-3
Εκτύπωση φιλική προς το περιβάλλον

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε το μήνυμά σας:

Το βιβλίο:

 Η τυπολογία των τεσσάρων τύπων του Ιπποκράτη είναι διαχρονική, απλή και αποτελεσματική. Είναι σαν να τραβιέται μια αυλαία και να εμφανίζονται μπροστά σου ανάγλυφες οι προσωπικότητες των ανθρώπων, να ερμηνεύονται αυτόματα οι σχέσεις τους και να επεξηγούνται οι συμφωνίες και οι διαφωνίες τους. Εσείς τι τύπος είστε; Ο σύντροφός σας; Τα μέλη της οικογένειάς σας; Οι φίλοι σας; Όποιος κατανοήσει και ενσωματώσει τη θεωρία αυτή στον τρόπο που αντιμετωπίζει τους ανθρώπους θα ευχηθεί να το είχε κάνει νωρίτερα!

Η τυπολογία των δεκαέξι τύπων του Jung είναι δομημένη με μαθηματική λογική και ταυτόχρονα με τεράστια διεισδυτικότητα. Καθένας μας μπορεί να ανήκει σε έναν ή περισσότερους τύπους και να μετακινείται ανάμεσά τους με τη μεταβολή κάποιων στοιχείων της προσωπικότητάς του. Ποιοι είναι οι δικοί σας τύποι; Προς ποια κατεύθυνση θέλετε να εξελιχθείτε;

Ο συνδυασμός των δυο θεωριών μπορεί να γίνει ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας και βελτίωσης των ανθρώπινων σχέσεων.

Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται η περιγραφή και ο συσχετισμός των δυο τυπολογιών, γραμμένων απλά και κατανοητά, διανθισμένων με πολλά παραδείγματα και πρακτικές συμβουλές για τον κάθε τύπο. Περιλαμβάνονται επίσης τεστ αυτοαξιολόγησης που βοηθούν να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

Έπειτα από το διάβασμα του βιβλίου αυτού, θα βλέπετε τους ανθρώπους και τις σχέσεις τους με άλλο μάτι!

 

Η συγγραφέας:

 Η Κατερίνα Τριανταφύλλου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε και εργάστηκε ως πολιτικός μηχανικός αλλά τελικά την κέρδισε η ψυχοθεραπεία. Έχει εκδώσει ποιητικές συλλογές, ψυχολογικά μυθιστορήματα και βιβλία συμβουλευτικής. Από τις Εκδόσεις Σαββάλας κυκλοφορούν επίσης: «Η πριγκίπισσα με τα κόκκινα γοβάκια» (2009), «Μπροστά στην ψυχολόγο» (2010), «Έφηβοι και γονείς» (2009), «Παρατεταμένη εφηβεία» (2010), «Γυναίκες – Παλεύοντας με τα κοινωνικά στερεότυπα» (2010). «Άντρες – Παλεύοντας με τα κοινωνικά στερεότυπα» (2011), «Επιλέγω σωστά τι θα σπουδάσω; Ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός από την πλευρά της ψυχολογίας» (2011), «Σχέσεις» (2012).

Τι τύπος είσαι; Γνώρισε τον εαυτό σου και τους γύρω σου featured image

Τι τύπος είσαι; Γνώρισε τον εαυτό σου και τους γύρω σου

Τιμή: 11,70 Ευρώ
KA: 28219
ISBN: 978-960-493-260-3
Αριθμός Σελίδων: 266
Έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο βιβλίο; Ρωτήστε μας!

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας ρωτήσετε κάποια απορία σχετικα με το βιβλίο.

Εκδόσεις Σαββάλας Α.Ε.

Scroll Up