Τι κάνω όταν το παιδί… featured image

Τι κάνω όταν το παιδί…

ΣΕΛΙΔΕΣ: 540 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14Χ21 ΤΙΜΗ: 18,70 Ευρώ ΤΥΠΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Μαλακό KA: 28150 ISBN: 978-960-493-042-5
Εκτύπωση φιλική προς το περιβάλλον

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε το μήνυμά σας:

Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να δώσει σε γονείς και εκπαιδευτικούς ό,τι χρειάζονται για να επιτύχουν στο ρόλο τους, χωρίς να βασανίζονται αναποτελεσματικά. Πρόκειται για έργο άμεσα πρακτικό και χρηστικό, που απευθύνεται στο ευρύτατο κοινό.

Η κυριότερη βάση του βιβλίου είναι εμπειρική, προέρχεται δηλαδή από την επικοινωνία του συγγραφέα με τους Έλληνες γονείς και εκπαιδευτικούς σε διάφορες διαλέξεις, από την πολύπλευρη εμπειρία του ως ειδικού ψυχολόγου, τις πολύχρονες επιμέρους εμπειρίες του από την υπηρεσία στη θέση του ψυχολόγου-συμβούλου του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, από τη διδασκαλία σε όλες σχεδόν τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, καθώς και από την προσωπική του εμπειρία ως γονέα.

Σκοπός του βιβλίου είναι:

1. Να πληροφορήσει τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο κοινωνικό επιστήμονα για κάποιες πολύτιμες και ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτες γνώσεις από τη σύγχρονη ψυχολογική εμπειρία στην αγωγή των παιδιών.

2. Να παρουσιάσει, παράλληλα, μερικούς γενικούς και ειδικούς τρόπους που α) θα διευκολύνουν τις σχέσεις γονέων-παιδιών, μαθητών-δασκάλων και β) θα συμβάλουν στην πρόληψη και αντιμετώπιση προβληματικών καταστάσεων σε συνήθη καθημερινά και σε ιδιαίτερα θέματα.

Κάθε γονιός ή εκπαιδευτικός μπορεί, με βάση το βιβλίο, να συμβάλει αποφασιστικά και εποικοδομητικά στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και των νέων.

 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, Dipl. Psych.-Dr. Phil., είναι διεθνώς αναγνωρισμένος επιστήμονας, πτυχιούχος και διδάκτωρ Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Βόννης, επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης. Εργάστηκε ως μόνιμος σύμβουλος στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και ως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Δίδαξε σε πανεπιστήμια του εξωτερικού και έδωσε διαλέξεις σε θέματα ψυχολογίας και σχέσεων γονέων-παιδιών.

Τι κάνω όταν το παιδί… featured image

Τι κάνω όταν το παιδί…

Τιμή: 18,70 Ευρώ
KA: 28150
ISBN: 978-960-493-042-5
Αριθμός Σελίδων: 540
Έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο βιβλίο; Ρωτήστε μας!

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας ρωτήσετε κάποια απορία σχετικα με το βιβλίο.

Εκδόσεις Σαββάλας Α.Ε.

Scroll Up