Τα αστέρια που πάγωσαν featured image

Τα αστέρια που πάγωσαν

ΣΕΛΙΔΕΣ: 365 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14Χ21 ΤΙΜΗ: 15,11 Ευρώ ΤΥΠΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Μαλακό KA: 22367 ISBN: 978-960-8228-19-1
Εκτύπωση φιλική προς το περιβάλλον

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε το μήνυμά σας:

Σημείο αναφοράς αλλά και πρωταγωνίστρια του μυθιστορήματος η Κλάρα ντελ Μόντε, μια γυναίκα-τέρας για τη συντηρητική κοινωνία της Ισπανίας, μια γυναίκα-αίνιγμα. Ένας δεσμός ανάμεσα σε τρεις συγγενείς γυναίκες που θέλουν να καθορίσουν τη μοίρα, αλλά η μοίρα παίζει μαζί τους όπως η γάτα με το ποντίκι. Τα αρχεία της εκλιπούσας θείας ανοίγουν από τη νεαρή ανιψιά, και η ιστορία της Κλάρας ντελ Μόντε ξεχειλίζει στις σελίδες παράλληλα με την ιστορία της ίδιας της ερευνήτριας ανιψιάς αλλά και τις σημειώσεις της θείας.
Ο ισπανικός εμφύλιος πόλεμος έρχεται να κατακλύσει τις ζωές και τις καρδιές δίνοντας στην ηρωίδα τον τίτλο της αρτίστας, της πόρνης, της φόνισσας. Ένα συναρπαστικό σενάριο εξελίσσεται μέσα από κυνηγητό, πολιτικές τρικυμίες, έντονα πάθη και σαγηνευτική πλοκή.
Ο έρωτας μπαίνει στις ζωές από τη χαραμάδα, χαρίζοντας φως αλλά και ανείπωτο πόνο. Εραστές, άντρες, γυναίκες, αλλά και η καταλυτική μορφή του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα περιπλέκονται στο μυθιστόρημα, ενώ η προσωπικότητα της Κλάρας κυριαρχεί, εξουσιάζει, σαγηνεύει και κατακτά.
«Τα αστέρια που πάγωσαν» σηματοδοτούν τη μυθιστορηματική επιστροφή του Michel del Castillo στην Ισπανία και στους δαίμονές της. Ο συγγραφέας ξαναβρίσκει τους φόβους του, τις έμμονες ιδέες του και σκιαγραφεί το πορτρέτο τριών γυναικών που ανήκουν σε τρεις διαφορετικές γενιές. Η μορφή της Κλάρα ντελ Μόντε ξεχωρίζει πάνω απ’ όλα κρατώντας κρυφά τα εγκλήματα που ποτέ δεν θα δουν το φως.

Τα αστέρια που πάγωσαν featured image

Τα αστέρια που πάγωσαν

Τιμή: 15,11 Ευρώ
KA: 22367
ISBN: 978-960-8228-19-1
Αριθμός Σελίδων: 365
Έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο βιβλίο; Ρωτήστε μας!

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας ρωτήσετε κάποια απορία σχετικα με το βιβλίο.

Εκδόσεις Σαββάλας Α.Ε.

Scroll Up