• Αρχική
  • Σκανταλιάρηδες πιτσιρικάδες
Σκανταλιάρηδες πιτσιρικάδες featured image

Σκανταλιάρηδες πιτσιρικάδες

ΣΕΛΙΔΕΣ: 143 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14Χ21 ΤΙΜΗ: 11,70 Ευρώ ΤΥΠΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Μαλακό KA: 28184 ISBN: 978-960-493-147-7
Εκτύπωση φιλική προς το περιβάλλον

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε το μήνυμά σας:

Ο Μπερτόδουλος, ο Μπιρμπίλης, ο Φιρφιρίκος, ο Παρλαπίπας κι άλλοι… κι άλλοι είναι συμμαθητές. Μερικοί απ’ αυτούς είναι και φίλοι. Χαίρονται, λυπούνται, αγωνιούν, κάνουν σκανταλιές, πονοκεφαλιάζουν τη δασκάλα τους και τους γονείς τους, τσακώνονται, φιλιώνουν.

Τα καμώματα και οι γκάφες της τρομερής παρέας θα σε διασκεδάσουν. Ίσως, διαβάζοντας, σκεφτείς «μα έτσι κάνουμε κι εμείς». Και θα ‘χεις δίκιο, γιατί τα παιδιά είναι παντού και πάντοτε τα ίδια, οι ιστορίες των ηρώων έχουν τη σφραγίδα της δικής σου καθημερινότητας και τη φρεσκάδα της παιδικής σου ηλικίας.

 

Το βιβλίο διαβάζεται από όλα τα παιδιά, ακόμα και από εκείνα που δεν εννοούν να μεγαλώσουν.

 

«Αγαπητό μας μικρό και μεγάλο παιδί, το βιβλίο αυτό είναι το πρώτο μιας σειράς βιβλίων που γράφτηκαν από σένα για σένα. Κι αν αναρωτιέσαι πώς από αναγνώστης γίνεσαι και συγγραφέας ταυτόχρονα, πρέπει να σου πούμε πως φροντίσαμε εμείς γι’ αυτό. Η τόσο συχνή επαφή μας μαζί σου τροφοδότησε τα βιώματά μας με πολύτιμο υλικό από τον αυθορμητισμό σου, τα ενδιαφέροντά σου, τις αγωνίες σου, τις σκανταλιές, τις χαρές και τις λύπες σου, την καθημερινότητά σου. Ίσως τώρα κατάλαβες ότι είμαστε δασκάλες.

Με το βιβλίο μας αυτό θέλουμε να σου πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για το γέλιο και την αισιοδοξία που τόσα χρόνια απλόχερα μας προσφέρεις.

Οι ιστορίες που θα διαβάσεις, είπαμε, είναι γραμμένες από σένα για σένα, με το συντακτικό και τη γραμματική του δικού σου λόγου, με τη ζωντάνια του ρυθμού σου, με τη φρεσκάδα της αθωότητάς σου. Κάποιος από τους ήρωες ίσως είσαι εσύ, ο φίλος σου ή η συμμαθήτριά σου. Ελπίζουμε διαβάζοντας τες να διασκεδάσεις, ίσως και να προβληματιστείς, βλέποντας από απόσταση τα γεγονότα, μπορεί και την άλλη πλευρά του νομίσματος».

Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη

Άντα Ευαγγέλου

Σκανταλιάρηδες πιτσιρικάδες featured image

Σκανταλιάρηδες πιτσιρικάδες

Έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο βιβλίο; Ρωτήστε μας!

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας ρωτήσετε κάποια απορία σχετικα με το βιβλίο.

Εκδόσεις Σαββάλας Α.Ε.

Scroll Up