• Αρχική
  • Ο σίδηρος στο σπανάκι και άλλες αβάσιμες θεωρίες
Ο σίδηρος στο σπανάκι και άλλες αβάσιμες θεωρίες featured image

Ο σίδηρος στο σπανάκι και άλλες αβάσιμες θεωρίες

ΣΕΛΙΔΕΣ: 188 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14Χ21 ΤΙΜΗ: 9,70 Ευρώ ΤΥΠΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Μαλακό KA: 21947 ISBN: 978-960-460-812-6
Εκτύπωση φιλική προς το περιβάλλον

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε το μήνυμά σας:

Υπάρχουν μύθοι που καθημερινά ακούμε και ακολουθούμε με τη συνείδηση ήσυχη μιας και αποδίδονται στη λαϊκή σοφία, μύθοι που η κοινή λογική μπορεί να καταπατήσει με απλές γνώσεις. Το κόκκινο χρώμα ερεθίζει τον ταύρο, το σπανάκι είναι πλούσιο σε σίδηρο και τα αντιβιοτικά εξασθενούν τον ανθρώπινο οργανισμό, τα φυτά μέσα στο υπνοδωμάτιο απαγορεύονται μιας και καταναλώνουν το οξυγόνο και το κεφάλι μας κατά την ώρα του ύπνου πρέπει να είναι γυρισμένο στο βορρά.
Μέσα στο χρόνο αναπτύχθηκαν πολλές κοινοτυπίες επάνω σε επιστημονικά θέματα δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους συγγραφείς αυτού του βιβλίου να αναλύσουν μέσα από την πείρα τους και τη γνώση τους μερικές από τις πιο γνωστές προκαταλήψεις και να τις φέρουν σε αντιπαράθεση με τα δεδομένα της επιστήμης. Πως μπορεί να καταρριφθεί η λαϊκή σοφία; Πως μέσα από το χιούμορ μπορούμε να ανακαλύψουμε την αλήθεια και να ξεφύγουμε από την άγνοια και το πλαίσιο της μυθοπλασίας;
Όσο η λογοδιάρροια κα ο παπαγαλισμός από τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζεται, όσο οι λαϊκές δοξασίες επικρατούν και διαιωνίζονται τόσο οι ακροατές, τηλεθεατές, αναγνώστες θα βυθίζονται σε ανυπόστατες προτάσεις και προαστιακούς μύθους.
Το βιβλίο Ο Σίδηρος στο Σπανάκι και άλλες αβάσιμες θεωρίες, ήρθε για να δώσει απαντήσεις σε μερικά βασικά ερωτήματα, να αποκαλύψει την επιπολαιότητα που χρησιμοποιούμε τις δοξασίες και να αποδόσει την αλήθεια που λείπει, αν υπολογίσουμε ότι κάθε ψέμα είναι το πρώτο στάδιο της αλήθειας.
-Αδυνατίζουν τα λάιτ προϊόντα ;
-Αγόρια και κορίτσια έχουν τις ίδιες δυνατότητες ;
-Χρησιμοποιούμε μόνο το 10% του εγκεφάλου μας ;
-Βλάπτει η χοληστερίνη την υγεία ;
-Μιλάνε τα φυτά ;
-Από πού προέρχεται το όπιο ;
-Πόσες αισθήσεις έχουμε ;
Επτά συγγραφείς αναλαμβάνουν να μας ξεναγήσουν στον κόσμο των δοξασιών και του ψεύδους και να αποδώσουν την αλήθεια μέσα από την επιστήμη και την εμπειρία τους δίνοντάς μας ένα βιβλίο που θα ανοίξει τους ορίζοντες κάθε αναγνώστη, μακριά από ακαδημαϊσμούς, απλά και ξεκάθαρα και κυρίως κατανοητά.

Ο σίδηρος στο σπανάκι και άλλες αβάσιμες θεωρίες featured image

Ο σίδηρος στο σπανάκι και άλλες αβάσιμες θεωρίες

Τιμή: 9,70 Ευρώ
KA: 21947
ISBN: 978-960-460-812-6
Αριθμός Σελίδων: 188
Έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο βιβλίο; Ρωτήστε μας!

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας ρωτήσετε κάποια απορία σχετικα με το βιβλίο.

Εκδόσεις Σαββάλας Α.Ε.

Scroll Up