Μυστήρια της ιστορίας featured image

Μυστήρια της ιστορίας

ΣΕΛΙΔΕΣ: 192 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 22Χ28 ΤΙΜΗ: 19,70 Ευρώ ΤΥΠΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Σκληρό KA: 29608 ISBN: 978-960-423-327-4
Εκτύπωση φιλική προς το περιβάλλον

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε το μήνυμά σας:

Το βιβλίο αυτό εξετάζει μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα αινίγματα της Ιστορίας, από την αρχαία Αίγυπτο ως τον 20ού αιώνα. Στη διαδρομή αυτή θα συναντήσετε τα ευρήματα των πιο πρόσφατων ερευνών, καθώς θα προσπαθείτε να ξεχωρίσετε την πραγματικότητα από το μύθο. Ταξίδεψε ο Μάρκο Πόλο ως την αυλή του Κουμπλάι Χαν ή το γεγονός πως δεν αναφέρει πουθενά το Σινικό Τείχος αποτελεί επαρκή λόγο για να θεωρηθεί απατεώνας; Δολοφονήθηκε ο Ναπολέων ή πέθανε από φυσικά αίτια; Δείτε τι αποκαλύπτει η επιστημονική ανάλυση μιας τούφας των μαλλιών του. Ήταν η επίθεση στο Περλ Χάρμπορ μια έκπληξη; Εξετάστε τι λένε τα απόρρητα έγγραφα της εποχής. Γιατί οι Φαραώ έχτισαν τις πυραμίδες; Ποιος έχτισε το Στόουνχεντζ; Ποια είναι η αλήθεια για το Ελ Ντοράντο; Ποιος σκότωσε τον Κένεντυ;
Εικόνες, φωτογραφίες και σχεδιασμένοι χάρτες σας μεταφέρουν στη σκηνή των μυστηρίων, ενώ παράλληλα χρονολογικοί πίνακες εντάσσουν τα μυστήρια αυτά στο ευρύτερο πλαίσιο της παγκόσμιας Ιστορίας. Διαβάζοντας το βιβλίο θα διαπιστώσετε πως κάποια από τα μυστήρια έχουν διαλευκανθεί, για μερικά υπάρχουν διάφορες θεωρίες και άλλα περιμένουν ακόμα την επίλυσή τους.
Με μια ενδιαφέρουσα μορφή που θυμίζει έργο μυστηρίου, το βιβλίο ενθαρρύνει τον αναγνώστη να εξετάσει τα στοιχεία και να καταλήξει σε δικά του συμπεράσματα. Με κείμενα που έχει επιμεληθεί ένα επιτελείο ειδικών και με περισσότερες από 200 φωτογραφίες, εικόνες και χρονολογικούς πίνακες, η αναβίωση του παρελθόντος είναι γεγονός που δεν αμφισβητείται. Ένα οικογενειακό ανάγνωσμα που προάγει την κριτική σκέψη.

Μυστήρια της ιστορίας featured image

Μυστήρια της ιστορίας

Τιμή: 19,70 Ευρώ
KA: 29608
ISBN: 978-960-423-327-4
Αριθμός Σελίδων: 192
Έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο βιβλίο; Ρωτήστε μας!

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας ρωτήσετε κάποια απορία σχετικα με το βιβλίο.

Εκδόσεις Σαββάλας Α.Ε.

Scroll Up