Μεταμορφώσεις featured image

Μεταμορφώσεις

ΣΕΛΙΔΕΣ: 238 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 24Χ34 ΤΙΜΗ: 58,05 Ευρώ ΤΥΠΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Μαλακό KA: 22354 ISBN: 978-960-8228-04-7
Εκτύπωση φιλική προς το περιβάλλον

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε το μήνυμά σας:

“Η Φύση έχει το υπέρτατο χάρισμα να δημιουργεί μορφές, μέσα από τη διαδικασία της μεταμόρφωσης, που, όπως φαίνεται, είναι υποχρεωτική για να αντιμετωπισθούν οι δημιουργούμενες ανάγκες ώστε να υπάρξει εξέλιξη. Τα φυτά προσαρμόζονται ανάλογα με τις συνθήκες που έχουν να αντιμετωπίσουν. Διαθέτουν την εκπληκτική ικανότητα να μορφοποιούνται σταδιακά και να δίνουν λύση στην ανάγκη της δεδομένης στιγμής” αναφέρεται χαρακτηριστικά στον πρόλογο του λευκώματος.
Όλη αυτή η ομορφιά καταγράφεται με τη φωτογραφική μηχανή του Γιάννη Παπαματθαίου στο βιβλίο «Μεταμορφώσεις». Μια εικαστική φωτογραφική περιπλάνηση που οδήγησε στα κρυφά μονοπάτια της αληθινής ομορφιάς. Ένα οδοιπορικό που σε κάνει να γευτείς και να νιώσεις τη μαγική δύναμη της Αρμονίας και το θείο μεγαλείο της Φύσης.
Ο Γιάννης Παπαματθαίου ασχολείται επαγγελματικά με τη διαφημιστική φωτογραφία από το 1970. Στον ελεύθερό του χρόνο πάλι φωτογραφίζει. Φωτογραφίζει για πάνω από τριάντα χρόνια την ελληνική φύση, τα αγριολούλουδα της Ελλάδας. Φωτογραφίζει με χίλιους δυο διαφορετικούς τρόπους. Ακολουθεί ένα δρόμο μακρύ και δύσκολο. Τα σχήματα και οι μορφές είναι άπειρες. Το φως που ορίζεται στο χώρο και το χρόνο είναι κάθε στιγμή διαφορετικό.
Στο βιβλίο “Μεταμορφώσεις” περιέχονται 800 φωτογραφίες (επιλογή από 3.000) του καλλιτέχνη με επεξηγηματικές λεζάντες και κείμενα σε δύο γλώσσες, Ελληνικά και Αγγλικά. Το λεύκωμα προλόγισε η κ. Νίκη Γουλανδρή.

Μεταμορφώσεις featured image

Μεταμορφώσεις

Τιμή: 58,05 Ευρώ
KA: 22354
ISBN: 978-960-8228-04-7
Αριθμός Σελίδων: 238
Έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο βιβλίο; Ρωτήστε μας!

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας ρωτήσετε κάποια απορία σχετικα με το βιβλίο.

Εκδόσεις Σαββάλας Α.Ε.

Scroll Up