Καλώς ήρθες, μωράκι!

ΣΕΛΙΔΕΣ: 12 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 23Χ20 ΤΙΜΗ: 11,70 Ευρώ ΤΥΠΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Σκληρό KA: 29661 ISBN: 978-960-423-357-1
Εκτύπωση φιλική προς το περιβάλλον

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε το μήνυμά σας:

Η σειρά Αγγίζω και αισθάνομαι απευθύνεται σε παιδιά μικρών ηλικιών και μέσα από το καλαίσθητο αλλά και πολύ έξυπνο στήσιμο του κάθε βιβλίου εξοικειώνει τα παιδιά με την αφή, παίζοντας με τη φαντασία τους.
Κάθε σελίδα στο Καλημέρα! Καληνύχτα! περιλαμβάνει και ένα ζωάκι που παίζει, ενώ υπάρχει ειδική σελίδα που το παιδί μπορεί να αγγίξει την εικόνα και να νιώσει στην πραγματικότητα την υφή του ζώου. Θα νιώσει ότι αγγίζει μαλλί όταν αγγίζει το αρνάκι, γούνα όταν αγγίζει το σκυλάκι και φτερά όταν αγγίζει το κλωσοπουλάκι. Και όλα αυτά χάρη στα ένθετα και ασφαλή υλικά που υπάρχουν μέσα στο βιβλίο, προσαρμοσμένα στην κάθε σελίδα.
Στο Καλώς ήρθες μωράκι! οι μικροί μας φίλοι παίζουν και εξοικειώνονται με την παρουσία ενός νέου μέλους στην οικογένεια, ενός νέου μωρού που μπαίνει στο σπίτι.
Τα ένθετα υλικά όπως το ύφασμα, η γούνα, ο καθρέπτης κάνουν το βιβλίο απίστευτα διασκεδαστικό ενώ το κείμενο είναι εξαιρετικά διδακτικό ως προς το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται τα παιδιά στα νέα μέλη της οικογένειας.

Καλώς ήρθες, μωράκι!

Κατηγορίες: Λοιπά Παιδικά
Τιμή: 11,70 Ευρώ
KA: 29661
ISBN: 978-960-423-357-1
Αριθμός Σελίδων: 12
Έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο βιβλίο; Ρωτήστε μας!

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας ρωτήσετε κάποια απορία σχετικα με το βιβλίο.

Εκδόσεις Σαββάλας Α.Ε.

Scroll Up