Η πυθαγόρεια λύση featured image

Η πυθαγόρεια λύση

ΣΕΛΙΔΕΣ: 368 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 17Χ24 ΤΙΜΗ: 15,11 Ευρώ ΤΥΠΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Μαλακό KA: 14020 ISBN: 978-960-8228-92-4
Εκτύπωση φιλική προς το περιβάλλον

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε το μήνυμά σας:

H Πυθαγόρεια Λύση είναι ένα βιβλίο που συνδυάζει το καλό αστυνομικό μυθιστόρημα με το βιβλίο δράσης. Η περιπέτεια εκτυλίσσεται σε πολλά επίπεδα και σε πολλούς τόπους, αφήνοντας τον αναγνώστη να διαλευκάνει το μυστήριο.
Όταν ο Τζον Χάμοντ φτάνει στη Σάμο, δεν γνωρίζει τα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί πριν από έξι δεκαετίες στο νησί. Βρίσκοντας τον ετοιμοθάνατο ψαρά Πέτρο Ευαγγέλου σε ένα σοκάκι, εμπλέκεται στην περιπέτεια, παίρνοντας τον κωδικοποιημένο χάρτη που του δίνει. Έτσι ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου και το μυστήριο συνεχίζεται σε ένα χαμένο ναυάγιο ενός Τούρκικου γκαζάδικου που βυθίστηκε σε μια θύελλα το 1945, παρασύροντας μαζί του χρυσάφι και πολύτιμους λίθους. Η υπόθεση γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς εμπλέκονται σε αυτή ένας αξιωματικός των Ες Ες, σπάνια έγγραφα και ο συνέταιρος του αξιωματικού, Ελβετός τραπεζίτης με μεγάλη δύναμη.
Προσπαθώντας ο ήρωας να ανασύρει το ναυάγιο ξεκινά εναντίον του μια θανάσιμη εκστρατεία από τον τραπεζίτη, ενώ παρέα με την αρχαιολόγο και κόρη του ψαρά που του έδωσε το χάρτη προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο που περιλαμβάνει ένα συνδυασμό δύο μεγάλων επιτευγμάτων της αρχαιότητας, το Ηραίον και το Ευπαλίνειον Όρυγμα, με το πυθαγόρειο θεώρημα.
Η Πυθαγόρεια Λύση είναι ένα βιβλίο που διαβάζεται απνευστί, καθώς συνδυάζει τις ομορφιές του ανατολικού Αιγαίου, τις αγωνιώδεις ανατροπές και το μυστήριο ενός χαμένου ναυαγίου. Είναι ένα δομημένο ψυχογράφημα που κάνει την αφήγηση συναρπαστική αλλά και ουσιαστική, με σκηνές αγωνίας που διανθίζονται με παράλληλες ιστορίες αφήγησης. Μας ταξιδεύει από τη Γερμανία του 1945 μέχρι τη σημερινή ηλιόλουστη Σάμο, δίνοντάς μας ένα ανάγνωσμα ιδανικό για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η πυθαγόρεια λύση featured image

Η πυθαγόρεια λύση

Τιμή: 15,11 Ευρώ
KA: 14020
ISBN: 978-960-8228-92-4
Αριθμός Σελίδων: 368
Έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο βιβλίο; Ρωτήστε μας!

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας ρωτήσετε κάποια απορία σχετικα με το βιβλίο.

Εκδόσεις Σαββάλας Α.Ε.

Scroll Up