• Αρχική
  • Η μέθοδος Project “βήμα προς βήμα”: Ένας χρήσιμος οδηγός με ιδέες και προτάσεις για την ανάπτυξη σχεδίων εργασίας
Η μέθοδος Project “βήμα προς βήμα”: Ένας χρήσιμος οδηγός με ιδέες και προτάσεις για την ανάπτυξη σχεδίων εργασίας featured image

Η μέθοδος Project “βήμα προς βήμα”: Ένας χρήσιμος οδηγός με ιδέες και προτάσεις για την ανάπτυξη σχεδίων εργασίας

ΣΕΛΙΔΕΣ: 336 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 17Χ24 ΤΙΜΗ: 17,70 Ευρώ ΤΥΠΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Μαλακό KA: 28095 ISBN: 978-960-449-886-4
Εκτύπωση φιλική προς το περιβάλλον

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε το μήνυμά σας:

Στο βιβλίο αυτό περιγράφονται αναλυτικά τα στάδια ανάπτυξης ενός σχεδίου εργασίας με βάση τις ανάγκες των Αναλυτικών Προγραμμάτων Σπουδών και του Διαθεματικού Ενιαίου Πλαισίου Προγραμμάτων Σπουδών.

Τα δύο πρώτα μέρη του βιβλίου αναφέρονται στη φύση, στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και στις προϋποθέσεις εφαρμογής της μεθόδου Project στην εκπαιδευτική πράξη. Το τρίτο μέρος περιλαμβάνει πρωτότυπες και καινοτόμες δραστηριότητες μάθησης, οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της υλοποίησης ενός σχεδίου εργασίας. Στο τέταρτο και τελευταίο μέρος του βιβλίου υπάρχουν προτάσεις με διαθεματικά σχέδια εργασίας.

Οι κατευθυντήριες γραμμές που δίνονται τόσο στο  θεωρητικό όσο και στο πρακτικό μέρος της παρούσας εργασίας παρέχουν την ευκαιρία στους αναγνώστες να κατανοήσουν τη βασική δομή ανάπτυξης ενός σχεδίου εργασίας και να δημιουργήσουν οι ίδιοι νέα και πρωτότυπα σχέδια εργασίας μέσα από τις δικές τους ιδέες και προτάσεις.

Ευελπιστούμε το βιβλίο αυτό να γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, ιδίως εκείνων που δεν είχαν έως τώρα την ευκαιρία να εκπονήσουν οι ίδιοι ένα σχέδιο εργασίας με τρόπο συστηματικό και οργανωμένο.

 

Η Ελένη Χ. Καρυδά είναι εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Σχολική Σύμβουλος Δημοτικής Εκπαίδευσης και συγγραφέας. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές της σπουδές (M.Ed. Εφαρμοσμένη Παιδαγωγική, Ph.D. Διδακτική Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης). Έχει ασχοληθεί θεωρητικά και ερευνητικά με θέματα που αφορούν το περιεχόμενο και το πλαίσιο της διδασκαλίας, με εστίαση στη διδακτική μεθοδολογία στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Στα πλαίσια των επιστημονικών δραστηριοτήτων της έχει εκδώσει τα συγγράμματα: Σχεδιασμός και Υλοποίηση Σχολικών Δραστηριοτήτων, εκδ. Π. Κυριακίδη Α.Ε., Αθήνα, 2006, Τα Χαϊκού στο Σχολείο: η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση μέσα από την ποίηση, εκδ. Χρήστος Ε. Δαρδανός, Αθήνα, 2006.

Η μέθοδος Project “βήμα προς βήμα”: Ένας χρήσιμος οδηγός με ιδέες και προτάσεις για την ανάπτυξη σχεδίων εργασίας featured image

Η μέθοδος Project “βήμα προς βήμα”: Ένας χρήσιμος οδηγός με ιδέες και προτάσεις για την ανάπτυξη σχεδίων εργασίας

Συγγραφέας: Καρυδά Ελένη Χ.
Τιμή: 17,70 Ευρώ
KA: 28095
ISBN: 978-960-449-886-4
Αριθμός Σελίδων: 336
Έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο βιβλίο; Ρωτήστε μας!

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας ρωτήσετε κάποια απορία σχετικα με το βιβλίο.

Εκδόσεις Σαββάλας Α.Ε.

Scroll Up