• Αρχική
  • Η κατάρα της Χίμαιρας (Βιβλίο Τέταρτο)
Η κατάρα της Χίμαιρας (Βιβλίο Τέταρτο) featured image

Η κατάρα της Χίμαιρας (Βιβλίο Τέταρτο)

ΣΕΛΙΔΕΣ: 428 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14X21 ΤΙΜΗ: 14,70 Ευρώ ΤΥΠΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Μαλακό KA: 33595 ISBN: 978-960-449-751-5
Εκτύπωση φιλική προς το περιβάλλον

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε το μήνυμά σας:

Η Κόνι είναι η τελευταία συμπαντική, ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να προστατεύει τα μυθικά πλάσματα από τη ρύπανση του περιβάλλοντος. Όμως ο Κουλλέρβο, το πλάσμα που αλλάζει μορφές, φθονεί τη δύναμή της και θέλει να εξαφανίσει την ανθρωπότητα. Στη διάρκεια ενός καυτού καλοκαιριού, ο Κουλλέρβο ετοιμάζεται για πόλεμο. Η χίμαιρα, το τέρας με τις τρεις μορφές, είναι απλώς ένα τμήμα του απειλητικού στρατού του. Η Κόνι και ο Κολ πρέπει να τον σταματήσουν. Πώς, όμως; Και ποιος θα βγει ζωντανός από αυτή τη μάχη;

 

Η μαγική πένα της Julia Golding, μέσα από τη γοητευτική μετάφραση της Άννας Παπασταύρου, μεταφέρει τους νεαρούς αναγνώστες σε έναν κόσμο γεμάτο μυθικά πλάσματα, περιπέτεια, μαγεία, μα και τρυφερότητα.

Το δεύτερο βιβλίο μιας υπέροχης σειράς η οποία, με τρόπο αλληγορικό αλλά αποφεύγοντας τον εύκολο διδακτισμό, καταφέρνει με μαεστρία να ψυχαγωγήσει τα παιδιά και ταυτόχρονα να τους μεταδώσει τις αξίες της οικογένειας, της φιλίας και να αφυπνίσει την οικολογική τους συνείδηση. Η φαντασία, με τα βιβλία της σειράς αυτής, αποκτά άλλη διάσταση. Γίνεται στα χέρια των παιδιών όπλο για την ειρήνη, όπλο για την προστασία του πλανήτη, όπλο για την περιφρούρηση της φιλίας.

Μια σειρά που θα λατρέψουν μεγάλοι και μικροί. Ένας μοναδικός τρόπος να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά μας γύρω από το φλέγον θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Η σειρά ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ολοκληρώνεται σε τέσσερις τίτλους:

• ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΣΕΙΡΗΝΩΝ

• ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΓΟΡΓΟΝΑΣ

• ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ

• Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ

Η κατάρα της Χίμαιρας (Βιβλίο Τέταρτο) featured image

Η κατάρα της Χίμαιρας (Βιβλίο Τέταρτο)

Έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο βιβλίο; Ρωτήστε μας!

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας ρωτήσετε κάποια απορία σχετικα με το βιβλίο.

Εκδόσεις Σαββάλας Α.Ε.

Scroll Up