• Αρχική
  • Γητέματα για μοντέρνες γυναίκες
Γητέματα για μοντέρνες γυναίκες featured image

Γητέματα για μοντέρνες γυναίκες

ΣΕΛΙΔΕΣ: 128 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 15Χ20 ΤΙΜΗ: 14,90 Ευρώ ΤΥΠΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Σκληρό KA: 22342 ISBN: 978-960-8228-62-7
Εκτύπωση φιλική προς το περιβάλλον

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε το μήνυμά σας:

Η τέχνη του να κάνεις μάγια, γητέματα και μαγγανείες είναι γνωστή από τις απαρχές της ιστορίας. Έπειτα από άσκηση χιλιάδων χρόνων, η τέχνη της μαγείας είναι τόσο αποτελεσματική και σημαντική σήμερα όσο ήταν και παλαιότερα.
Τιμώντας την παράδοση ενός παλιού βιβλίου με μυστικά γητέματα και συνταγές, τούτο το απόλυτα σύγχρονο βιβλίο περιέχει σαράντα ισχυρά φίλτρα, γούρια και μαγικά ξόρκια, ειδικές αλλά σαφείς οδηγίες, απλά υλικά, που τα βρίσκει κανείς εύκολα, και φτηνά εργαλεία του “μαγικού” εμπορίου.
Τα “Γητέματα για μοντέρνες γυναίκες” είναι ένα βιβλίο αριστοτεχνικά γραμμένο που περιέχει μοναδικά και συναρπαστικά γητέματα και επιπλέον τρία επτασφράγιστα “μυστικά”, εκ των οποίων το ένα είναι ένα φυλακτό με αμοιβαία επίδραση, που αποκαλύπτεται εδώ για πρώτη φορά, με την εγγύηση ότι θα εμπνεύσει όλους τους αναγνώστες.
Επιδιώκετε λοιπόν να ενταχθείτε στους κύκλους των κοσμικών, ετοιμαζόσαστε για ένα σημαντικό ραντεβού, ζητάτε απεγνωσμένα μια συμβουλή για την καριέρα σας ή απλώς νιώθετε πεσμένη; Τα γητέματα που θα βρείτε στο βιβλίο θα αλλάξουν τη διάθεση και τη ζωή σας.

Γητέματα για μοντέρνες γυναίκες featured image

Γητέματα για μοντέρνες γυναίκες

Κατηγορίες: Πνεύμα και Σώμα
Τιμή: 14,90 Ευρώ
KA: 22342
ISBN: 978-960-8228-62-7
Αριθμός Σελίδων: 128
Έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο βιβλίο; Ρωτήστε μας!

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας ρωτήσετε κάποια απορία σχετικα με το βιβλίο.

Εκδόσεις Σαββάλας Α.Ε.

Scroll Up