Φραγκίσκος featured image

Φραγκίσκος

ΣΕΛΙΔΕΣ: 214 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14Χ21 ΤΙΜΗ: 11,05 Ευρώ ΤΥΠΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Μαλακό KA: 22320 ISBN: 978-960-8228-70-2
Εκτύπωση φιλική προς το περιβάλλον

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε το μήνυμά σας:

Για καιρό δεν έβρισκε ένα λόγο για να σηκωθεί από το κρεβάτι το πρωί, η καλοκουρδισµένη του ζωή δεν είχε κάποιο νόηµα, δεν τον πήγαινε πουθενά. Ώσπου ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι έχανε τον εαυτό του και δεν είχε τίποτα πολυτιµότερο από αυτόν.
Πατέρας Κωνσταντινουπολίτης, µητέρα Αθηναία µε γαλλικές ρίζες, γεννηµένος στις Ινδίες, µεγαλωµένος τα πρώτα χρόνια µε βρετανικά πρότυπα εκπαίδευσης και γαλλική πατίνα, κοινώς ένας πολυπολιτισµικός αστός.
Και µετά Ελλάδα, έρωτας και χάος, Λεόντειος, Πολυτεχνείο, διαδοχή στην πατρική επιχείρηση, ένας γάµος για την εµποροπανήγυρη, µια µοιραία συνάντηση εφαλτήριο της αλλαγής, ένας θάνατος λυτρωτικός και το σπάσιµο των δεσµών, µια ανατροπή ζωής για να κερδίσει την ίδια του τη ζωή, αυτός είναι ο Φραγκίσκος ο ξυλοτέχνης.
Η Ασπασία Σιγάλα καταδύεται στη ζωή του ήρωά της, ενός σηµερινού άντρα µε όλες τις ανασφάλειες και το δυναµισµό που τον διακρίνουν. Αναδύεται µε ένα µυθιστόρηµα βαθύ, ανθρώπινο αλλά άκρως ανατρεπτικό. Με ένα χαρακτήρα µε τον οποίο καθένας µας µπορεί να ταυτιστεί. Με µια γραφή που µε απλότητα και υπόγεια δυναµική καταφέρνει να µαγνητίσει το ενδιαφέρον και να αποδώσει τα µέγιστα εσωτερικά συναισθήµατα. Ένα βιβλίο – µαγνήτης για όποιον σκέφτηκε έστω για µια στιγµή να αλλάξει τη ζωή του.

Φραγκίσκος featured image

Φραγκίσκος

Συγγραφέας: Σιγάλα Ασπασία
Τιμή: 11,05 Ευρώ
KA: 22320
ISBN: 978-960-8228-70-2
Αριθμός Σελίδων: 214
Έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο βιβλίο; Ρωτήστε μας!

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας ρωτήσετε κάποια απορία σχετικα με το βιβλίο.

Εκδόσεις Σαββάλας Α.Ε.

Scroll Up