• Αρχική
 • Έκφραση-Έκθεση Α’ Λυκείου β’ τεύχος
Έκφραση-Έκθεση Α’ Λυκείου β’ τεύχος featured image

Έκφραση-Έκθεση Α’ Λυκείου β’ τεύχος

Κατηγορίες: Α΄ ΛυκείουΛύκειο
Συγγραφέας: Στράτου Αλεξάνδρα
Ηλικία: 15 ετών
KA: 21628 ISBN: 978-960-493-309-9 Τιμή: 14,70 Ευρώ
Εκτύπωση φιλική προς το περιβάλλον

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε το μήνυμά σας:

 • Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί βοήθημα για το μάθημα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας στην Α’ τάξη του Ενιαίου Λυκείου. Αποσκοπεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μαθητών αφενός για επεξεργασία και κατανόηση της διδακτές ύλης και αφετέρου για ανταπόκριση σε κάθε εξεταστική διαδικασία. Για τον λόγο αυτόν η συγγραφή του έχει βασιστεί τόσο στις θεματικές ενότητες του σχολικού βιβλίου όσο και στο νέο σύστημα αξιολόγησης, που βασίζεται στην Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, το παρόν βιβλίο περιλαμβάνει τα εξής:

  • Αναλυτική παρουσίαση της θεωρίας του σχολικού βιβλίου ανά θεματική ενότητα, με την επιπλέον παροχή χρήσιμων πληροφοριών.

  • Θέματα για εξάσκηση σε κάθε θεματική ενότητα, που στοχεύουν στην περαιτέρω επεξεργασία και κατανόηση σημαντικών στοιχείων της θεωρίας.

  • Πληροφοριακό υλικό για τις έννοιες όλων των θεματικών ενοτήτων που περιλαμβάνονται στη διδακτέα ύλη του μαθήματος – το υλικό αυτό συνοδεύεται από επιπλέον παράλληλα κείμενα.

  • Όλα τα κριτήρια αξιολόγησης της Τράπεζας Θεμάτων που αντιστοιχούν στις ενότητες του συγκεκριμένου τεύχους. Τα κριτήρια αυτά έχουν κατανεμηθεί ανά έννοια (π.χ. Κριτήρια αξιολόγησης σχετικά με τον προφορικό και τον γραπτό λόγο, σχετικά με τον διάλογο κ.ά.) και έχουν εμπλουτιστεί με προτεινόμενα θέματα παραγωγής γραπτού λόγου (θέμα Γ), τα οποία τίθενται από τους διδάσκοντες.

  • Απαντήσεις σε:

  α) όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου.

  β) όλα τα «Θέματα για εξάσκηση».

  γ) όλα τα κριτήρια αξιολόγησης της Τράπεζας Θεμάτων (του συγκεκριμένου τεύχους) και στα θέματα παραγωγής γραπτού λόγου που τα συνοδεύουν.

 • Αριθμός Σελίδων: 464 Τύπος Εξωφύλλου: Μαλακό Διαστάσεις: 17Χ24 Επιπρόσθετα στοιχεία:Με όλα τα θέματα της αντίστοιχης ύλης της Τράπεζας Θεμάτων με τις απαντήσεις τους.
Έκφραση-Έκθεση Α’ Λυκείου β’ τεύχος featured image

Έκφραση-Έκθεση Α’ Λυκείου β’ τεύχος

Κατηγορίες: Α΄ ΛυκείουΛύκειο
Συγγραφέας: Στράτου Αλεξάνδρα
Ηλικία: 15 ετών
Τιμή: 14,70 Ευρώ
KA: 21628
ISBN: 978-960-493-309-9
Αριθμός Σελίδων: 464
Έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο βιβλίο; Ρωτήστε μας!

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας ρωτήσετε κάποια απορία σχετικα με το βιβλίο.

Εκδόσεις Σαββάλας Α.Ε.

Scroll Up