Αρχαία Ελλάδα featured image

Αρχαία Ελλάδα

ΣΕΛΙΔΕΣ: 44 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 22Χ29 ΤΙΜΗ: 6,70 Ευρώ ΤΥΠΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Σκληρό KA: 29663 ISBN: 978-960-423-359-5
Εκτύπωση φιλική προς το περιβάλλον

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε το μήνυμά σας:

Μια εξαιρετική σειρά ήρθε για να μας εισάγει στα μυστικά και τις γνώσεις των μεγάλων αρχαίων πολιτισμών, όπως αυτών των αρχαίων Ελλήνων, των Ρωμαίων, των Βαβυλωνίων αλλά και των Περσών. Όλα αυτά παρέα με υπέροχη εικονογράφηση, σημαντικά στοιχεία και χρήσιμες πληροφορίες, που θα μας φέρουν κοντά σε αυτούς τους πολιτισμούς και θα μας κάνουν κοινωνούς της καθημερινής τους ζωής.
Ποια ήταν η δομή της κοινωνίας στην Αρχαία Ελλάδα; Πώς αντιμετωπίζονταν οι γυναίκες, τα παιδιά και οι σκλάβοι; Γιατί οι ολυμπιακοί αγώνες ήταν τόσο σημαντικοί, ποιες μορφές τέχνης αναπτύχθηκαν, από πού έπαιρναν τα θέματά τους οι αρχαίοι τραγωδοί; Ποια ήταν τα υλικά που χρησιμοποιούσαν περισσότερο στην αρχαία Ελλάδα για να δημιουργήσουν τα αρχιτεκτονικά θαύματα που σώζονται μέχρι τις μέρες μας; Όλα αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να μάθετε για τον πολιτισμό των αρχαίων Ελλήνων.
Ερωτήσεις και απαντήσεις με απλό και κατανοητό τρόπο μας συστήνουν τους αρχαίους πολιτισμούς και μας δίνουν γνώσεις της ιστορίας αλλά και της καθημερινής ζωής των ανθρώπων αυτών που άφησαν το φωτεινό τους σημάδι στην ιστορία και τα ανεξίτηλα ίχνη τους στον πολιτισμό.

Αρχαία Ελλάδα featured image

Αρχαία Ελλάδα

Τιμή: 6,70 Ευρώ
KA: 29663
ISBN: 978-960-423-359-5
Αριθμός Σελίδων: 44
Έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο βιβλίο; Ρωτήστε μας!

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας ρωτήσετε κάποια απορία σχετικα με το βιβλίο.

Εκδόσεις Σαββάλας Α.Ε.

Scroll Up