• Αρχική
  • Άλγεβρα Α’ Λυκείου α’ τεύχος
Άλγεβρα Α’ Λυκείου α’ τεύχος featured image

Άλγεβρα Α’ Λυκείου α’ τεύχος

ΣΕΛΙΔΕΣ: 288 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 17Χ24 ΤΙΜΗ: 13,70 Ευρώ ΤΥΠΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Μαλακό KA: 21638 ISBN: 978-960-493-308-2
Εκτύπωση φιλική προς το περιβάλλον

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε το μήνυμά σας:

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της Α’ Λυκείου και στους καθηγητές που διδάσκουν το μάθημα «Άλγεβρα και στοιχεία πιθανοτήτων». Γράφτηκε με βάση το νέο σύστημα, την εξεταστέα ύλη και τις επίσημες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας. Αποτελεί έναν πλήρη οδηγό μελέτης που, μαζί με το σχολικό βιβλίο, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες, τις αναζητήσεις και τις απορίες των μαθητών στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο και να αποδειχθεί πολύ σημαντικό εργαλείο για τις γραπτές προαγωγικές εξετάσεις στο τέλος της χρονιάς.

Το παρόν Α’ τεύχος αναφέρεται στα κεφάλαια 1ο, 2ο και 3ο του σχολικού βιβλίου.

Το βιβλίο χωρίζεται σε δύο μέρη: Στο Α’ μέρος παρατίθενται όλες οι ασκήσεις από το 2ο και το 4ο θέμα που περιέχονται στην Τράπεζα Θεμάτων, καθώς και ασκήσεις που αφορούν στο 1ο και το 3ο θέμα, τα οποία επιλέγονται από τους διδάσκοντες. Όσον αφορά στο 1ο θέμα, υπάρχουν όλες οι αποδείξεις των προτάσεων-ιδιοτήτων του σχολικού βιβλίου που περιέχονται στην εξεταστέα ύλη του μαθήματος καθώς και ερωτήσεις αντικειμενικού τύπου. Στο τμήμα που αφορά στο 3ο θέμα υπάρχουν θέματα διαβαθμισμένης δυσκολίας που δημιουργήθηκαν από τον συγγραφέα για τις ανάγκες των εξετάσεων, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ι.Ε.Π.

Στο Β’ μέρος του βιβλίου παρατίθενται οι αναλυτικές και υποδειγματικές λύσεις όλων των ερωτήσεων και ασκήσεων του Α’ μέρους. Επιπλέον, περιέχονται όλες οι απαντήσεις στις ερωτήσεις κατανόησης του σχολικού βιβλίου. Τέλος, στο παράρτημά του υπάρχουν όλες οι οδηγίες διδασκαλίας που έχουν δοθεί από το Ι.Ε.Π. και το Υπουργείο Παιδείας καθώς και μια πρόταση μελέτης.

Άλγεβρα Α’ Λυκείου α’ τεύχος featured image

Άλγεβρα Α’ Λυκείου α’ τεύχος

Κατηγορίες: Α΄ ΛυκείουΛύκειο
Ηλικία: 15 ετών
Τιμή: 13,70 Ευρώ
KA: 21638
ISBN: 978-960-493-308-2
Αριθμός Σελίδων: 288
Έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο βιβλίο; Ρωτήστε μας!

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας ρωτήσετε κάποια απορία σχετικα με το βιβλίο.

Εκδόσεις Σαββάλας Α.Ε.

Scroll Up