Καλώς ήρθατε στον νέο ιστότοπο των Εκδόσεων Σαββάλας

 • Αρχική
 • Μαθηματικά Γ’ Λυκείου Γ2 Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών & Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής
Μαθηματικά Γ’ Λυκείου Γ2 Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών & Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής featured image

Μαθηματικά Γ’ Λυκείου Γ2 Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών & Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής

KA: 22198 ISBN: 978-960-493-370-9 Τιμή Βιβλίου: 22,90 Ευρώ
Έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο βιβλίο; Ρωτήστε μας! Εκτύπωση φιλική προς το περιβάλλον

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας ρωτήσετε κάποια απορία σχετικα με το βιβλίο.

 • Το βιβλίο αυτό, εναρμονισμένο με την πρόσφατα καθορισμένη ύλη, απευθύνεται στους μαθητές της Γ’ Λυκείου που έχουν επιλέξει τον Προσανατολισμό Θετικών Σπουδών ή Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.

  Πρόκειται για ένα νέο βιβλίο, ριζικά αναδομημένο, συμπληρωμένο και εμπλουτισμένο με τις γνώσεις και τις απαιτήσεις του σήμερα. Η δομή, το περιεχόμενο και η διδακτική εμπειρία που περικλείει το βιβλίο αυτό θα το καταστήσουν ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των αναγνωστών του και θα οδηγήσουν τους υποψήφιους στην επιτυχία και την επίτευξη των οραμάτων τους.

  Κάθε ενότητα περιέχει:

  Τη βασική θεωρία, με σχόλια, παρατηρήσεις και τις απαραίτητες μεθοδεύσεις.

  Λυμένες ασκήσεις που επιλέχθηκαν προσεκτικά, ώστε μέσα από τη μελέτη τους ο μαθητής να κατακτήσει όλες τις έννοιες και τις τεχνικές που αφορούν την παράγραφο που εξετάζεται κάθε φορά.

  Προτεινόμενες ομάδες ασκήσεων με σκοπό την εξάσκηση και την εμβάθυνση στα αντίστοιχα θεωρήματα και τις εφαρμογές τους.

  Ερωτήσεις κατανόησης για τον έλεγχο της θεωρίας και τον εντοπισμό των πιο λεπτών σημείων της.

  Θέματα προετοιμασίας, δηλαδή ασκήσεις με συνδυασμό ερωτημάτων, στο πνεύμα των Πανελληνίων εξετάσεων, ώστε ο μαθητής να εξοικειώνεται από νωρίς με τη μορφή και το επίπεδο δυσκολίας της τελικής εξέτασης.

  Απαντήσεις, επαρκείς υποδείξεις ή πλήρεις λύσεις σε όλες τις προτεινόμενες ασκήσεις, ώστε ο μαθητής να ελέγχει τα αποτελέσματά του και η μελέτη να γίνεται ευχάριστη και αποτελεσματική.

  Οι δύο τελευταίες ενότητες είναι αφιερωμένες στη γενική επανάληψη. Περιέχουν διεξοδικά τη θεωρία σε μορφή ερωτήσεων – απαντήσεων, τους ορισμούς συγκεντρωτικά αλλά και όλα τα θεωρήματα στα οποία μπορεί να ζητηθεί η απόδειξη. Δίνονται επίσης τα θέματα των Πανελληνίων Εξετάσεων των προηγούμενων ετών σύμφωνα με τη νέα ύλη. Οι επαναληπτικές ενότητες ολοκληρώνονται με τη συστηματοποίηση των ασκήσεων μέσω γενικών μεθοδεύσεων. Για την τελική εξάσκηση στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας δίνονται πάνω από 250 γενικά θέματα.

  Πατήστε εδώ για να «ξεφυλλίσετε» τις Υποδείξεις – Απαντήσεις των προτεινόμενων ασκήσεων 15.65 – 15.180, ή εδώ για να τις ανοίξετε σε εκτυπώσιμο pdf.

 • Αριθμός Σελίδων: 656 Τύπος Εξωφύλλου: Μαλακό Διαστάσεις: 17Χ24 Επιπρόσθετα στοιχεία:Περιέχει: • Βασική θεωρία - Μεθόδους • Λυμένες ασκήσεις • Ασκήσεις για εξάσκηση • Συστηματική επανάληψη • Υποδείξεις - Απαντήσεις Πατήστε εδώ για να «ξεφυλλίσετε» τις Υποδείξεις - Απαντήσεις των προτεινόμενων ασκήσεων 15.65 - 15.180, ή εδώ για να τις ανοίξετε σε εκτυπώσιμο pdf.
  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

   Θερμά συγχαρητήρια στους κ. Στεργίου και Νάκη για το νέο βιβλίο τους! Έχω πολλά παλαιότερα δικά τους βοηθήματα και είναι όλα καταπληκτικά και πάρα πολύ χρήσιμα για τους μαθητές και για εμάς τους συναδέλφους. Εύχομαι καλή επιτυχία στο καινούργιο βιβλίο και σύντομα να βρίσκεται και στα βιβλιοπωλεία της επαρχίας για να το προμηθευτούμε κι εμείς. Και πάλι συγχαρητήρια.

   Παπαδόπουλος Ιωάννης
   Μαθηματικός

  • Οθωνας Ερνεστο

   Εξαιρετικά βιβλία και τα δύο (Γ1-Γ2) Πλούσια σε ασκήσεις και υποδείξεις. Δεν έχω λόγια…

Μαθηματικά Γ’ Λυκείου Γ2 Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών & Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής featured image

Μαθηματικά Γ’ Λυκείου Γ2 Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών & Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής

Έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο βιβλίο; Ρωτήστε μας!

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας ρωτήσετε κάποια απορία σχετικα με το βιβλίο.

Εκδόσεις Σαββάλας Α.Ε.

Εκδόσεις Σαββάλας Α.Ε.

Scroll Up