Η σύγκρια featured image

Η σύγκρια

KA: 28232 ISBN: 978-960-493-381-5 Τιμή Βιβλίου: 14,90 Ευρώ
Έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο βιβλίο; Ρωτήστε μας! Εκτύπωση φιλική προς το περιβάλλον

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε το μήνυμά σας:

 • Το βιβλίο:

  Μέσα Μάνη γύρω στα 1900… Σ’ ένα τόπο και μια εποχή όπου η δύναμη και η «περιουσία» κάθε οικογένειας είναι τα αρσενικά παιδιά, μια ισχυρή φαμίλια αποφασίζει να παντρέψει τον γιο της, κόντρα στα συνηθισμένα, με μια κοπέλα κατώτερης τάξης.

  Όταν τα χρόνια περνούν και εκείνη δεν μπορεί να κάνει παιδιά, ο άγραφος νόμος της Μέσα Μάνης επιβάλλει μια δεύτερη σύζυγο, μια «σύγκρια», μέσα στο ίδιο σπίτι, η οποία σε λίγο καιρό φέρνει στον κόσμο το πολυπόθητο αγόρι. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως όλοι περίμεναν.

  Μια συγκλονιστική ιστορία, γραμμένη με λόγο μεστό και γοητευτικό, που φέρνει τον αναγνώστη αντιμέτωπο με μεγάλα διλήμματα, τον παροτρύνει σε ενδοσκόπηση και τον οδηγεί να συνειδητοποιήσει πως τα συναισθήματα πολλές φορές διαμορφώνονται από την τοπική κουλτούρα.

   

  Η συγγραφέας:

   Η Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής, της Παιδαγωγικής Ακαδημίας, του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μετεκπαιδευτεί στο Μαράσλειο Διδασκαλείο. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση, αρθρογραφεί σε παιδαγωγικά περιοδικά, συμμετέχει εθελοντικά σε οργανώσεις για την προαγωγή της λογοτεχνίας, είναι ενεργό μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και έχει εκδώσει πολλά βιβλία για παιδιά και μελέτες λαογραφικού περιεχομένου. Έχει ενταχθεί στο Μητρώο Επιμορφωτών του προγράμματος «Καινοτόμες Δράσεις ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας των μαθητών» και έχει αναλάβει επιμορφωτικό έργο σε ημερίδες επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 • Αριθμός Σελίδων: 416 Τύπος Εξωφύλλου: Μαλακό Διαστάσεις: 14Χ21 Επιπρόσθετα στοιχεία:
  • ΓΙΝΝΗΣ ΙΑΚΩΒΟΥ

   ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΟ. ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ. ΖΩΝΤΑΝΗ, ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΗ, ΠΛΟΥΣΙΑ, ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΤΣΟΡΩΝΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.

   • Nikos Dramountanis

    Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας και τα καλά σας λόγια. Χαιρόμαστε πολύ που σας άρεσε τόσο το μυθιστόρημα της Γιολάντας Τσορώνη-Γεωργιάδη.

Η σύγκρια featured image

Η σύγκρια

Τιμή Βιβλίου: 14,90 Ευρώ
KA: 28232
ISBN: 978-960-493-381-5
Αριθμός Σελίδων: 416
Έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο βιβλίο; Ρωτήστε μας!

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας ρωτήσετε κάποια απορία σχετικα με το βιβλίο.

Εκδόσεις Σαββάλας Α.Ε.

Scroll Up