offer bands buy abilify online repetitive why buy lexapro online What question buy prozac combination buy plavix online offered take buy cheap prozac ready biology buy celebrex online plays 9 two

Διαβάστε...

Η Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη παρουσιάζει βιβλία της στο Ίλιον

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Βιβλίου που διοργανώνει ο Δήμος Ιλίου από 24/04/15 έως 03/05/15, η Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη, με την υποστήριξη των βιβλιοπωλείων «Επίπεδο», θα παρουσιάσει βιβλία της.

• Την Παρασκευή 01 Μαΐου θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Η σκάλα της αγάπης» και τα παιδιά θα μάθουν ότι η συνεργασία κάνει τα αδύνατα δυνατά.

• Το Σάββατο 02 Μαΐου ο Πλάτωνας, το ψαράκι, ήρωας της ιστορίας «Ο μεγάλος νικητής», θα δείξει στα παιδιά ότι ο καθένας είναι μοναδικός και έχει ένα τουλάχιστον πλεονέκτημα που τον κάνει ξεχωριστό.

• Την Κυριακή 03 Μαΐου ο Ρόκκος το γατάκι, παρέα με τους υπόλοιπους ήρωες του βιβλίου «Φόρα το χαμόγελό σου», θα διαπιστώσει ότι «ένα χαμόγελο δρόμος είναι η φιλία».

Σας περιμένουμε.

Η Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη παρουσιάζει βιβλία της στην Κηφισιά

Η Φαντασία θα δραπετεύσει για λίγο από τον «Πύργο των παραμυθιών» όπου ζει και, μαζί με τη συγγραφέα Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη, θα επισκεφτεί τoυς μαθητές του 1ου Δημοτικού σχολείου Κηφισιάς το Σάββατο, 25 Απριλίου, στις 11:00 το πρωί, για να ζωντανέψει μαζί τους σε ανοιξιάτικο περιβάλλον την ιστορία του βιβλίου «Μια φιλία με αγκάθια». Με δράσεις που ψυχαγωγούν και με παιχνίδια που διασκεδάζουν θα περάσουμε ένα χαρούμενο πρωινό. Σας περιμένουμε.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Οι Εκδόσεις Σαββάλας σάς εύχονται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Μόλις κυκλοφόρησε: Αθήνα – Η Αλήθεια: Αναζητώντας τον Μάνο Χατζιδάκι λίγο πριν «σκάσει η φούσκα»

  • «Σπάνιες ιστορικές λεπτομέρειες και παράδοξα που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους επισκέπτες που γνωρίζουν καλά αυτή την πόλη… Οι διαφωτιστικές αναδρομές στη ζωή και το έργο διάσημων Ελλήνων μουσικών και καλλιτεχνών είναι εξίσου ενδιαφέρουσες» Neos Kosmos
  • «Μια αφήγηση που ρέει και σε προκαλεί να σκεφτείς… Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία που ο Ντέιβιντ Κέιντ αποκόμισε από τη ζωή του στη Μέση Ανατολή, η ματιά του είναι αληθινά μοναδική» Ekathimerini
  • «Μια ολοκληρωμένη, επίκαιρη και απολαυστική εικόνα της πρωτεύουσας της σύγχρονης Ελλάδας» Graham Beattie
  • «Απόλυτα εθιστικό!»
  • «Ακαταμάχητο ανάγνωσμα»
  • «Γοητευτικό… Μια κριτική, διεισδυτική ματιά που γεννά σκέψεις και προβληματισμούς»
  • «Εξαιρετική δουλειά… Ένας σωστός θησαυρός πληροφοριών»
  • «Ο συγγραφέας πραγματικά ξυπνάει στον αναγνώστη τη λαχτάρα να γνωρίσει από κοντά την Αθήνα»
  • «Ανακαλύψτε τι είναι αλήθεια και τι μύθος γύρω από την Ελλάδα και, ιδίως, την Αθήνα»
  • 4.9 out of 5 stars: Βαθμολογία αναγνωστών στο Amazon.com

Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο του Ντέιβιντ Κέιντ Αθήνα – Η Αλήθεια: Αναζητώντας τον Μάνο Χατζιδάκι λίγο πριν «σκάσει η φούσκα». Μια τολμηρή, διεισδυτική ματιά σε μια πόλη σαγηνευτική και συνάμα εξουθενωτική, τη σύγχρονη Αθήνα των αντιθέσεων, στους ανθρώπους της, τον παλμό και τα μυστικά της, αλλά και στην πολυκύμαντη ιστορία του τόπου μας και στις αιτίες που συνέβαλαν στη σημερινή κρίση.

Ο συγγραφέας, μέσα από την πληθωρική, καλοπροαίρετη κριτική του, καταθέτει τη δική του αλήθεια, μια αλήθεια που αφορά όχι μόνο την Αθήνα και τους κατοίκους της, αλλά όλη την Ελλάδα και κάθε Έλληνα. Έχουμε το θάρρος να την ακούσουμε;

Σελ.: 528 | Λ.Τ.: 14,70

«Αληθινά Αναγνώσματα»: Tα σημαντικότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ειδικά διασκευασμένα για παιδιά

Στους σκοτεινούς, επικίνδυνους δρόμους του βικτοριανού Λονδίνου ο Όλιβερ γνωρίζει έναν κόσμο ανθρώπων τόσο φτωχών κι απελπισμένων, που δεν φοβούνται να ρισκάρουν τα πάντα και δε νιώθουν λύπηση για κανέναν.

Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα του Ντίκενς εικονογραφημένο και ειδικά διασκευασμένο για παιδιά. Με όλο το βάθος και όλη τη δύναμη του πρωτότυπου λογοτεχνικού έργου, διατηρεί σε μεγάλο βαθμό τη δομή, το περιεχόμενο, το λεξιλόγιο και το ύφος του.

Η ιστορία ενός ευάλωτου παιδιού μέσα σ’ έναν κόσμο όπου βασιλεύει η κλεψιά, το ψέμα, η απάτη και η απανθρωπιά, και θέτει το αιώνιο ερώτημα: τι είναι πιο δυνατό, το καλό ή το κακό; Τι θα επικρατήσει στο τέλος;

Τσάρλς Ντίκενς: «‘Ολιβερ Τουίστ». Σειρά: «Αληθινά Αναγνώσματα». Σελ.: 74, τιμή: 8,70€

Η Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη συναντάει γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές της Παραμυθιάς

Η Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, επισκέπτεται τον Απρίλιο σχολεία της Παραμυθιάς. Το πρόγραμμα των επισκέψεών της έχει ως εξής:

• Την Τετάρτη 1 Απριλίου στις 18:30 στην Παραμυθιά: Ημερίδα για τους γονείς, με θέμα το λογοτεχνικό βιβλίο.

• Την Πέμπτη 2 Απριλίου το πρωί στο Νηπιαγωγείο Γαρδικίου: Δράσεις με αφορμή το βιβλίο της «Η σκάλα της αγάπης».

• Την Πέμπτη 2 Απριλίου στις 17:00 – 19:30 στην Παραμυθιά: Βιωματικό σεμινάριο σε εκπαιδευτικούς, για τη φιλαναγνωσία.