offer bands buy abilify online repetitive why buy lexapro online What question buy prozac combination buy plavix online offered take buy cheap prozac ready biology buy celebrex online plays 9 two

Διαβάστε...

Η Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη επισκέπτεται σχολεία της Καβάλας

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015, στις 10:00 π.μ., τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου Χρυσούπολης θα… ανέβουν «Τη σκάλα της αγάπης», συντροφιά με την αγαπημένη τους συγγραφέα Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη, και θα μάθουν ότι η συνεργασία κάνει τα αδύνατα δυνατά.

Την ίδια ημέρα, στις 18:30 μ.μ., στο Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης της Χρυσούπολης, η Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη θα παραθέσει ομιλία προς τους γονείς της περιοχής, με θέμα «Πώς να κάνουμε τα παιδιά να αγαπήσουν το λογοτεχνικό βιβλίο». Η εκδήλωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του 1ου, 2ου, 4ου Νηπιαγωγείου Χρυσούπολης και των Νηπιαγωγείων Χρυσοχωρίου και Πηγών, σε συνεργασία με τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Χρυσούπολης.

Την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 στις 10:00 π.μ., το ρακούν της ιστορίας «Ο πιο χαρούμενος» θα αποκαλύψει στα παιδιά του 4ου Νηπιαγωγείου Χρυσούπολης «τη χαρά τού να χαίρεσαι με τη χαρά των άλλων».

Η Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη στο Βιβλιοπωλείο Σαββάλας στη Θεσσαλονίκη

Στο Βιβλιοπωλείο Σαββάλας – ΒΙΒΛΙΟΡΥΘΜΟΣ στη Θεσσαλονίκη (Β. Ηρακλείου 47, τηλ.: 2310 270226) το Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 στις 11:30 το πρωί η Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη θα υποδεχτεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους της, για να ανέβουν μαζί τη «Σκάλα της αγάπης» και να περάσουν ένα χαρούμενο πρωινό με πολλές ψυχαγωγικές δράσεις.
Οι Εκδόσεις ΣΑΒΒΑΛΑΣ, θέλοντας να ευχαριστήσουμε το αναγνωστικό κοινό για τη μεγάλη αποδοχή των βιβλίων λογοτεχνίας για παιδιά που εκδίδουμε, αλλά και τους εκπαιδευτικούς για τις εξαιρετικές δουλειές που κάνουν με αυτά σε σχολεία και νηπιαγωγεία, θα διαθέτουμε τα βιβλία της Γιολάντας Τσορώνη-Γεωργιάδη σε ειδικές τιμές αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Σας περιμένουμε.

Τα βιβλία «Ο μεγάλος νικητής» και «Εγώ, ο απίθανος» της Γιολάντας Τσορώνη Γεωργιάδη ταξιδεύουν στον Εύοσμο

Ο Πλάτωνας το ψαράκι, μαζί με τους υπόλοιπους ήρωες του βιβλίου «Ο μεγάλος νικητής» της Γιολάντας Τσορώνη-Γεωργιάδη συμμετέχει στη «Γιορτή για τη μητέρα» που διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου, την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015, στις 6:30 μ.μ., στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

Την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015, στις 10:00 π.μ., τα παιδιά των Νηπιαγωγείων Παλιού και Νέου Αγιονερίου θα γνωρίσουν τον Πίπη το ποντικάκι και τους υπόλοιπους ήρωες του βιβλίου της Γιολάντας Τσορώνη-Γεωργιάδη «Εγώ, ο απίθανος!».

Με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου BOOKS & TOYS.

Μόλις κυκλοφόρησε: Αθήνα – Η Αλήθεια: Αναζητώντας τον Μάνο Χατζιδάκι λίγο πριν «σκάσει η φούσκα»

  • «Σπάνιες ιστορικές λεπτομέρειες και παράδοξα που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους επισκέπτες που γνωρίζουν καλά αυτή την πόλη… Οι διαφωτιστικές αναδρομές στη ζωή και το έργο διάσημων Ελλήνων μουσικών και καλλιτεχνών είναι εξίσου ενδιαφέρουσες» Neos Kosmos
  • «Μια αφήγηση που ρέει και σε προκαλεί να σκεφτείς… Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία που ο Ντέιβιντ Κέιντ αποκόμισε από τη ζωή του στη Μέση Ανατολή, η ματιά του είναι αληθινά μοναδική» Ekathimerini
  • «Μια ολοκληρωμένη, επίκαιρη και απολαυστική εικόνα της πρωτεύουσας της σύγχρονης Ελλάδας» Graham Beattie
  • «Απόλυτα εθιστικό!»
  • «Ακαταμάχητο ανάγνωσμα»
  • «Γοητευτικό… Μια κριτική, διεισδυτική ματιά που γεννά σκέψεις και προβληματισμούς»
  • «Εξαιρετική δουλειά… Ένας σωστός θησαυρός πληροφοριών»
  • «Ο συγγραφέας πραγματικά ξυπνάει στον αναγνώστη τη λαχτάρα να γνωρίσει από κοντά την Αθήνα»
  • «Ανακαλύψτε τι είναι αλήθεια και τι μύθος γύρω από την Ελλάδα και, ιδίως, την Αθήνα»
  • 4.9 out of 5 stars: Βαθμολογία αναγνωστών στο Amazon.com

Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο του Ντέιβιντ Κέιντ Αθήνα – Η Αλήθεια: Αναζητώντας τον Μάνο Χατζιδάκι λίγο πριν «σκάσει η φούσκα». Μια τολμηρή, διεισδυτική ματιά σε μια πόλη σαγηνευτική και συνάμα εξουθενωτική, τη σύγχρονη Αθήνα των αντιθέσεων, στους ανθρώπους της, τον παλμό και τα μυστικά της, αλλά και στην πολυκύμαντη ιστορία του τόπου μας και στις αιτίες που συνέβαλαν στη σημερινή κρίση.

Ο συγγραφέας, μέσα από την πληθωρική, καλοπροαίρετη κριτική του, καταθέτει τη δική του αλήθεια, μια αλήθεια που αφορά όχι μόνο την Αθήνα και τους κατοίκους της, αλλά όλη την Ελλάδα και κάθε Έλληνα. Έχουμε το θάρρος να την ακούσουμε;

Σελ.: 528 | Λ.Τ.: 14,70

«Αληθινά Αναγνώσματα»: Tα σημαντικότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ειδικά διασκευασμένα για παιδιά

Στους σκοτεινούς, επικίνδυνους δρόμους του βικτοριανού Λονδίνου ο Όλιβερ γνωρίζει έναν κόσμο ανθρώπων τόσο φτωχών κι απελπισμένων, που δεν φοβούνται να ρισκάρουν τα πάντα και δε νιώθουν λύπηση για κανέναν.

Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα του Ντίκενς εικονογραφημένο και ειδικά διασκευασμένο για παιδιά. Με όλο το βάθος και όλη τη δύναμη του πρωτότυπου λογοτεχνικού έργου, διατηρεί σε μεγάλο βαθμό τη δομή, το περιεχόμενο, το λεξιλόγιο και το ύφος του.

Η ιστορία ενός ευάλωτου παιδιού μέσα σ’ έναν κόσμο όπου βασιλεύει η κλεψιά, το ψέμα, η απάτη και η απανθρωπιά, και θέτει το αιώνιο ερώτημα: τι είναι πιο δυνατό, το καλό ή το κακό; Τι θα επικρατήσει στο τέλος;

Τσάρλς Ντίκενς: «‘Ολιβερ Τουίστ». Σειρά: «Αληθινά Αναγνώσματα». Σελ.: 74, τιμή: 8,70€

Ξεφυλλίστε την πρόσφατη έκδοση του καταλόγου μας

Ο κατάλογός μας σε pdf ή σε μορφή flip page.