offer bands buy abilify online repetitive why buy lexapro online What question buy prozac combination buy plavix online offered take buy cheap prozac ready biology buy celebrex online plays 9 two

Διαβάστε...

«Ο παράταιρος ο Τέρης» στον παιδικό σταθμό «Το σπίτι που γελάει» στη Βάρκιζα

«Ο παράταιρος ο Τέρης» και η Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη θα επισκεφτούμε τα παιδιά του βρεφονηπιακού σταθμού «Το σπίτι που γελάει» στη Βάρκιζα (Θησέως 55 & Ρέας 10, 2130241596 | 6936822449) την Τετάρτη 22/10/14 και θα βρούμε μαζί τους δρόμους που οδηγούν στην αποδοχή και τη φιλία. Με αφορμή το βιβλίο θα μιλήσουμε για τη διαφορετικότητα, την περιθωριοποίηση και θα επιδοθούμε σε δραστηριότητες ενσωμάτωσης όσων έχουν «μπει στην άκρη» από το κοινωνικό σύνολο.

Οι Εκδόσεις Σαββάλας συμμετέχουν στο «bookwave 2014»

Το bookwave 2014, η πρωτότυπη δράση με σκοπό την προσφορά καινούριων παιδικών βιβλίων σε βιβλιοθήκες νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων της Αττικής, θα φιλοξενηθεί και φέτος από τις 14 ως τις 21 Νοεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη, Κτήριο Οδού Πειραιώς.

To bookwave οργανώνεται από το Library4all, την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, προσηλωμένη στη διά βίου μάθηση και την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό, σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη και πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

To πρώτο bookwave, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι τον Νοέμβριο, συγκέντρωσε 6.000 βιβλία και βοήθησε 134 σχολεία στην Αττική. Υποστηρίχθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Διαβάστε περισσότερα..

Άλγεβρα Α’ Λυκείου α’ τεύχος του Ιωάννη Β. Καραγιάννη

Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο «Άλγεβρα Α’ Λυκείου α’ τεύχος» του σχολικού συμβούλου μαθηματικών Ιωάννη Β. Καραγιάννη.

Συμπεριλαμβάνει όλα τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων που αντιστοιχούν στο 1ο, 2ο και 3ο κεφάλαιο του σχολικού βιβλίου.

Σελ.: 288, τιμή: 13,70€

Η Αργυρώ Μουντάκη γράφει στην εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ για το βιβλίο «Μια… αθάνατη φιλία»

«Βιβλία με ευαισθησίες και απορίες για παιδιά και γονείς»

Εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ, 5 Οκτωβρίου 2014

 

Της ΑΡΓΥΡΩΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗ

 

ΜΙΑ… ΑΘΑΝΑΤΗ ΦΙΛΙΑ

Γιολάντα Τσορώνη – Γεωργιάδη, Αντώνης Ασπρόμουργος

Εικονογράφηση: Αντώνης Ασπρόμουργος

Εκδόσεις Σαββάλας

 

Ο Κάκτος και η Αγράμπελη θα μπορούσαν άραγε να είναι φίλοι; “Γιατί όχι;” πρεσβεύουν οι συγγραφείς του βιβλίου “Μια… αθάνατη φιλία” . Στο νησί Ρήνεια, πολύ κοντά στη Δήλο και τη Μύκονο φυτρώνει ένας σκληρός και άγριος – μόνο στην εμφάνιση όμως κάκτος. Στην αγκαλιά του έρχεται και φυτρώνει μια τρυφερή και ευωδιαστή Αγράμπελη. Κι ο κάκτος την καλοδέχεται και την φροντίζει όσο μπορεί, ενώ εκείνη κάνει υπομονή με τα αγκαθωτά φύλλα του. Ο περίγυρος, φυτά, ζώα και πουλιά, τίθεται άλλοτε υποστηρικτικός, άλλοτε διαβάλλοντας αυτήν την φιλία.

Οι δύο φίλοι -και συγκάτοικοι μέσα σε ένα κιούπι- δεν πτοούνται. Όταν το κιούπι αρχίζει να ραγίζει τότε αρχίζουν και οι έντονες φωνές των τρίτων ότι κάποιος από τους δύο πρέπει να θυσιαστεί για να επιβιώσει ο άλλος. Ο δυνατός άνεμος δίνει όμως τη λύση του. Σπάει το κιούπι και ρίχνει μακριά τα δύο φυτά.

Εκείνα σιγά-σιγά καταφέρνουν και πάλι πλάι πλάι να φυτρώσουν και να επιβιώσουν

Μια ιστορία για την συνύπαρξη με το διαφορετικό, για την ευλογία της φιλίας ή και του έρωτα, για την απρόσκοπτη αγάπη, για την αξία της υπομονής και της αποδοχής. Μια Διαβάστε περισσότερα..

Οι Εκδόσεις Σαββάλας πάντα δίπλα στους εκπαιδευτικούς

Φίλοι εκπαιδευτικοί,

Οι Εκδόσεις Σαββάλας, αναγνωρίζοντας την προσφορά των εκπαιδευτικών, στέκονται πάντα δίπλα σας με νέες εκδόσεις, φιλικές στον μαθητή και τον διδάσκοντα, εργαλεία πολύτιμα κατά την άσκηση του λειτουργήματός σας.

Αν επιθυμείτε να σας ενημερώνουμε για τους νέους μας τίτλους, τις προτάσεις μας και τις προωθητικές μας ενέργειες, παρακαλούμε στείλτε μας μήνυμα (με σχόλιο στην παρούσα ανάρτηση, μέσω email στο info@savalas.gr ή συμπληρώνοντας την αντίστοιχη κάρτα στην επόμενη επίσκεψή σας στα βιβλιοπωλεία μας), γράφοντας τα παρακάτω στοιχεία:

• το ονοματεπώνυμό σας,

• το email σας,

• την πόλη διαμονής σας,

• την ειδικότητά σας ως εκπαιδευτικού,

• τις θεματικές κατηγορίες βιβλίων που σας ενδιαφέρουν.

Σας βεβαιώνουμε ότι τα παραπάνω στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την μεταξύ μας επικοινωνία, ενώ μπορείτε οποτεδήποτε το θελήσετε να ζητήσετε την άμεση διαγραφή σας από τη λίστα παραληπτών των ενημερωτικών μας μηνυμάτων.

Καλή σχολική χρονιά,

Εκδόσεις Σαββάλας

Μόλις κυκλοφόρησε: Βιολογία Β’ Γυμνασίου της Πηνελόπης Σωτηρίου

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο «Βιολογία Β’ Γυμνασίου» της Πηνελόπης Σωτηρίου.

Σελ.: 208, τιμή: 9,70€